Jan Gintberg klar med nyt comedyshow i 2021

Jan Gintberg tager på turné med det nye show DØD ELLER LEENDE i efteråret 2021. Pressefoto: Aalborg Kongres & Kulturcenter.

Til efteråret 2021 er Danmarks speedsnakkende comedy enspænder tilbage. Fra den 8. september 2021 rejser Jan Gintberg på turné rundt i landet med sit nye show DØD ELLER LEENDE. Showet får premiere i Aalborg Kongres og Kulturcenter, som Gintberg har valgt som sit premierested af to grunde: 1. Sin klare holdning til bæredygtighed, og 2. At nordjyderne elsker at grine med Gintberg.

Gintberg, der improviserer hurtigere end sin egen skygge, er klar til at få publikum til at se livet i øjnene og vælge mellem latteren eller et trist liv i sort/hvid.

Fra sit arbejdsværksted på et nedlagt kloster for udskammede udtaler Gintberg via brevdue:

“Det sidste år har været med livet som indsats for at finde nyt materiale, der ikke udløste en borgerkrig, eller fik ens sære onkel til at tømme skabet for sølvpapir. Men det har givet mig tid til at overtænke og kampstege livets comedy croutoner for at finde ind til det særeste, sjoveste og mest essentielle i denne vilde, vanvittige periode i historien!”

Satirisk og personligt show

Det bliver et stærk satirisk og personligt show med pludselige afstikkere til alt fra fynske lerfrugtfade, Glyngøre håndsprit, polio, privilegieblindhed og pik – og selvfølgelig det evigt aktuelle, men nu ekstra dramainteressante forhold mellem dem med og uden.

“Som min kloge moster altid siger: ‘Kvinder er fra Venus og mænd er fra Centerpubben…’ Det er klart, vi bliver nødt til at kunne grine af det hele for at holde hinanden ud”, udtaler Gintberg iklædt tidens tern og tophue.

Du kan fange Jan Gintberg på turné med showet DØD ELLER LEENDE i hele landet næste efterår.

Læs mere og køb billet her.

Previous articleSpecialklassen rider på bølgen
Next articleDanske balletdansere og filminstruktør sætter fokus på unges Corona-ensomhed