JEG ER SGU MIN EGEN på Nørrebro Teater

Foto: JEG ER SGU MIN EGEN © Büro Jantzen

Den 28. februar er der premiere på den musikalske folkekomedie JEG ER SGU MIN EGEN på Nørrebro Teater. Forestillingen er en nyfortolkning af Bent Fabricius-Bjerre, Erik Balling og Klaus Rifbjergs filmmusical med samme navn fra 1967.

JEG ER SGU MIN EGEN er en aktuel historie om en virkelighed, der er bedre til at stramme grebet end til at sætte humøret frit. Vi følger den fandenivoldske Annie, som mildest talt har det svært med regler, kasser og etiketter. Hun vil sætte sin hat, som hun vil, og insisterer på at møde verden med godt humør. For hvis man aldrig prøver noget, så sker der ingenting! Men sådan er samfundet ikke indrettet. Faktisk gør det alt for at få Annie til at passe ind, makke ret og slå sig ned – så hun kan blive en god samfundsborger!

Mathilde Passer spiller hovedrollen som Annie – en rolle der i filmen blev spillet af Daimi. Klaus Rifbjergs oprindelige filmmanuskript er bearbejdet af dramatiker Jeanette Munzert, og kapelmester Søren Graversen har nyarrangeret Bent Fabricius-Bjerres originale musik.

JEG ER SGU MIN EGEN spiller fra 28. februar til den 13. april på Nørrebro Teater. Mere info om forestillingen samt billetkøb kan findes her.

Previous articleHeartbreak for Dummies genopsættes på Mungo Park
Next articleNordjysk oliedrama på Teater Nordkraft