JEG TROR, JEG ELSKER WONDERWOMAN. Foto: Petra Kleis

Ellen Hillingsø er klar til at redde verden! Det er hun den 19. novemberTeater Grob.

Oplev en af Danmarks største skuespillere, som du aldrig har set hende før, når Ellen Hillingsø giver stemme og krop til den anmelderroste forfatter Ursula Andkjær Olsens nye, rasende monolog om økonomi, alder, køn og retfærdighed.

Nymphomaniac møder Das Kapital, når Hillingsø forvandler sig til en antikapitalistisk superhelt i Nicholas Nybros overdådige kostumer og Niels Erlings ikondyrkende iscenesættelse.

Med på scenen står Fine Glindvad fra fænomenet CHINAH, der komponerer hårdtslående popsange til forestillingen. Med dem i ryggen er Hillingsø klar til at redde verden, knuse sine fjender og gøre sig fri for det hele. Hvis det overhovedet er muligt at slå igen, når man blot er et menneske?

JEG TROR, JEG ELSKER WONDERWOMAN. Foto: Petra Kleis

Med: Ellen Hillingsø og live musiker Fine Glindvad
Iscenesættelse: Niels Erling
Manuskript: Ursula Andkjær Olsen
Scenografi og kostumedesign: Nicholas Nybro
Lysdesign: Malte Hauge
Lyddesign: Rasmus Juncker

Forestillingen er støttet af Statens Kunstfond, Bikubenfonden, Augustinus Fonden, A. P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til Almene Formaal, Koda-Dramatik & Københavns Kommune. 

Du kan se forestillingen JEG TROR, JEG ELSKER WONDERWOMAN fra den 19. november til den 10. december 2020Teater Grob på Nørrebro.

Tidligere artikelDansende alderdom på Teatret Svalegangen
Næste artikelET SHERLOCK HOLMES MYSTERIUM