JEG VAR EN GOD MOR – INDTIL JEG FIK BØRN!

Comedy-Showet MØDRE spiller netop nu på Teateret Svalegangen, hvor skuespillerne Szhirley, Julie R. Ølgaard, Sara Møller Olsen og Lykke Sand Michelsen kan opleves på scenen, hvor en mødregruppe deler ud af deres tanker om alt fra mor-trends og fertilitetsproblemer til cykelhjelme og hæmorider.

Ufiltreret comedyshow

Amning, bleskift og et tørlagt soveværelse. Det ufiltrerede comedyshow MØDRE fortæller ærligt og humoristisk om livet som småbørnsmor: Om drømmene, usikkerheden, forventningerne og om den altoverskyggende kærlighed til det lille væsen, der også er årsag til at man er indsmurt i gylp og pludselig ikke har sovet i tre måneder.

Om showet

Skuespillerne Szhirley, Julie R. Ølgaard, Sara Møller Olsen og Lykke Sand Michelsen mødes i en mødregruppe i deres livs første arrangerede venskab. Her sidder overpylrede Fie, familievejlederen Lola, alenemoren My og den lesbiske overskudsmor Andrea. Fire kvinder, der som udgangspunkt ikke har noget til fælles, udover deres status som nybagt mor, men som deler ud af deres tanker om alt fra mor-trends og fertilitetsproblemer til cykelhjelme og hæmorider.

 

Showet kan opleves på Teatret Svalegangen fra den 22.-26. september.

Læs mere om forestillingen her.

 

Previous articleLina Hashim præsenterer sin første soloudstilling “The Touch”
Next articleOplev helt ny og sanselig forestilling: Kloder i gyldent rum