JESUS CHRIST SUPERSTAR forener rock og religion

JESUS CHRIST SUPERSTAR
Foto: Danmarks Underholdningsorkester

Danmarks Underholdningsorkester præsenterer rockoperaen JESUS CHRIST SUPERSTAR i Royal Arena den 10. september kl. 20. Den udødelige rockmusical, skrevet af Tim Rice med musik af Andrew Lloyd Webber, fremføres af et stjernespækket cast med blandt andre den internationale musicalstjerne Ricardo Afonso og prominente navne som Fallulah og Martin Brygmann.

Den 10. september kan publikum få en musikalsk oplevelse i verdensklasse, når rockmusicalen får luft under vingerne i en til lejligheden designet arenaopsætning i Royal Arena. De legendariske sange af Sir Andrew Lloyd Webber og Tim Rice opføres af et stjernecast med blandt andre den internationale musicalstjerne Ricardo Afonso i spidsen i rollen som Judas – en rolle han også tidligere har spillet i opsætningen af musicalen i Barbican Centre i London – og akkompagneres af Danmarks Underholdningsorkester under ledelse af Andreas Vetö.

Koncerten fremføres på engelsk med vokale toppræstationer og stærke, personlige fortolkninger. Foruden Ricardo Afonso vil publikum opleve et gensyn fra Danmarks Underholdningsorkesters anmelderroste 50 års jubilæumskoncert med anerkendte navne som Fallulah i rollen som Maria Magdalene, Martin Brygmann som Kong Herodes og Christoffer Brodersen som Jesus fortolke Jesus’ sidste dage set gennem antihelten Judas’ øjne.

Med Andreas Vetö ved dirigentstokken fyrer Danmarks Underholdningsorkester op for ikoniske numre som Everything’s Alright, Heaven On Their Minds og Superstar med mere end 30 musikere på scenen. De akkompagneres af et 25-personer stort kor fra musicalensemblet Teatret Gorgerne.

Garanterer en enestående oplevelse 

Danmarks Underholdningsorkester lover, at det bliver en af årets største musicalkoncerter, når de mere end 60 medvirkende indtager Royal Arena i et spektakulært lysdesign af Sune Verdier med iscenesættelse af René Vinther Pedersen.

”Vores kommende produktion af Jesus Christ Superstar i Royal Arena bliver en enestående oplevelse, hvor stærke vokalpræstationer, den symfoniske orkestrering og et medrivende lysdesign går op i en højere enhed. Sceneopstillingen gør, at publikum kommer endnu tættere på solisterne end normalt, hvilket forstærker oplevelsen og nærværet. Jeg tør godt love, at publikum vil få én på opleveren, når vi indtager Royal Arena med Webber og Rice’ udødelige musik,” fortæller direktør for Danmarks Underholdningsorkester, Andreas Vetö.

Handlingen i JESUS CHRIST SUPERSTAR

JESUS CHRIST SUPERSTAR er en rockopera af Sir Andrew Lloyd Webber med tekst af Tim Rice og blev første gang opført på Broadway i 1971, inden den året efter havde premiere i London. Forestillingen handler om Jesus’ sidste tid på Jorden og fortælles primært fra disciplen Judas’ synspunkt. Forestillingens omdrejningspunkt er relationen mellem Judas og Jesus, men rummer samtidig et trekantsdrama mellem Jesus, Judas og Maria Magdalene.

JESUS CHRIST SUPERSTAR spiller i Royal Arena den 10. september 2021 kl. 20. Billetter kan købes på www.underholdningsorkester.dk

Previous articleDET FØRERLØSE MENNESKE – en tragikomisk robotkomedie
Next articleD-A-D trommerslager Laust Sonne debuterer i Teaterkoncert