Jette Rendbøll bliver ny udviklingschef hos Teatret Svalegangen

Jette
Jette Rendbøll bliver ny udviklingschef på Teatret Svalegangen. Foto: Teatret Svalegangen.

Jette Rendbøll bliver ny udviklingschef på Teatret Svalegangen. De seneste 10 år har Jette Rendbøll haft succes med at matche erhvervslivet med ARoS og DGI Verdensholdet, og nu skal hun stå i spidsen for at skabe nye partnerskaber og udbygge teatrets erhvervsgruppe BRØLET.

”Teatret Svalegangen er i dag et af Danmarks mest markante og profilerede samtidsteatre. For at fastholde og videreudvikle den position kræver det et tæt og frugtbart samarbejde med erhvervslivet til vidensdeling og økonomisk opbakning. Vi er de seneste år nået et stykke, men med Jette bag roret er jeg sikker på, at vi indfrier vores ambitioner. Jette har bevist det før, og jeg ser frem til, at vi sammen skal bygge flere broer mellem teatret og erhvervslivet”, fortæller teatrets direktør og kunstneriske chef Per Smedegaard.

Jette får til opgave at knytte erhvervslivet tættere på teatret med unikke teateroplevelser, netværk og vidensdeling.

”Jeg har altid haft et stort hjerte for Teatret Svalegangen og altid tænkt, at hvis jeg skulle prøve kræfter med en anden kulturinstitution, så skulle det være på Svalegangen. Her er teater sanseligt, underholdende og samtidig ekstremt samfundsaktuelt og nødvendigt. Jeg elsker, at teatret tager fat i emner, der er vigtige at debattere og have med i bagagen på livets vej. Og så ser jeg særligt frem til en af teatrets store satsninger, UNITED CHANGE, hvor vi i den grad bygger bro mellem erhvervslivet og scenekunsten, når vi de næste år iscenesætter FN’s verdensmål. Her har teatret allerede etableret unikke samarbejder med Aarhus Vand, NRGi og EGE tæpper, og det arbejde glæder jeg mig til at udbygge”, forklarer Jette Rendbøll.

Brobygger mellem kulturlivet og erhvervslivet

Jette Rendbøll ser sig selv som brobygger mellem kulturlivet og erhvervslivet. Hun kommer fra en stilling som sponsorchef på ARoS, som var en af de første kulturinstitutioner i Danmark. Her lykkedes det i høj grad at få erhvervslivet engageret i kulturen. For 15 år siden var det næsten udelukkende sportsverdenen, der dannede et tæt parløb med erhvervslivet. I dag ser det anderledes ud.

Læs mere om teatret her.

Previous articleVinderen af tredje adventskonkurrence og billetter til Shu-bi-dua – The Musical 2.0 er fundet
Next articleAdventskalender: Vind billetter til Den Skaldede Frisør – The Musical