Jungledyret Hugo svinger sig i lianerne på Bellevue Teatret

Bellevue Teatret Jungledyret Hugo Flemming Quist Møller
FOTO: Jungledyret Hugo. © Robin Skjoldborg

 

Den 26. marts 2022 har JUNGLEDYRET HUGO premiere på Bellevue Teatret. Men når scenetæppet trækkes til side og publikum inviteres med indenfor i den velkendte fortælling, er det stadig med et twist tilpasset 2020’ernes virkelighed.

I denne version bliver Jungledyret Hugo kidnappet fra sin elskede Amazon-jungle af en skruppelløs forretningsmand og hans influencer-datter i deres uendelige jagt på likes og opmærksomhed på sociale medier.

Familieforestillingen er for børn fra fem til 12 år med unge medvirkende, catchy sange og energisk dans koreograferet af Nicky Andersen, som var assistentkoreograf og danser i Disney-filmen Aladdin.
Scenografi og kostumer bliver lavet af Karin Ørum og Astrid Lynge Ottosen, der også stod bag Cykelmyggen Egon.

 

Flemming Quist Møller 1942-2022

Forestillingen fremføres fra den 26. marts 2022 og spiller i kølvandet på kreatør og forfatter Flemming Quist Møllers nylige bortgang.
Flemming Quist Møller spillede, skrev, tegnede og malede til det sidste i sit imponerende virke med forestillinger, bøger, tegnefilm, musik, filmmanuskripter og meget, meget mere.

Han boede i de sidste mange år af sit liv i barndomshjemmet i Taarbæk tæt på Bellevue Teatret, hvor han stod på scenen som fortæller i Cykelmyggen Egon og ligeledes udstillede tegninger og malerier.

Flemming Quist Møller udviklede manuskriptet sammen med instruktør og komponist Jesper Mechlenburg.

Jungledyret Hugo produceres i samarbejde med Sjællands Teater. Forestillingen spiller 26. marts til 10. april på Bellevue Teatret.

Læs mere om forestillingen og køb billet her.

 

 

Previous articleDet Kongelige Teater inviterer børnene ind i deres eventyrlige univers
Next articleArt in a Day: ny performancefestival udvikles af københavnske kunsthaller