Kærlighed og krimigåder: Teater FÅR302 præsenterer to nye forestillinger

Foto: Emilia Therese

Heroin

Fra den 8. december kan du opleve Magnus Iuel Bergs bevægende forestilling HEROIN på Teater FÅR302. Et gæstespil om fysiske love og kærlighed. Om tiltrækning, påvirkning og destruktion.

HEROIN har sit hovedfokus på det afhængighedsforhold, man kan udvikle til et andet menneske. To fyre mødes tilfældigt en aften – den ene cool og afmålt, den anden nærgående og boblende. Seksuelt finder de fælles fodslag, men deres personligheder er ret forskellige og de vil tydeligvis også noget forskelligt. Men det fysiske bånd udvikler også gradvist de emotionelle, og jo længere tid de er sammen, jo vanskeligere bliver det for dem at skilles.

Når to partikler kolliderer, skabes et bånd, der strækker sig på tværs af tid og rum.
Uanset hvor i universet de befinder sig, vil de mærke hinanden, og en hvilken som helst påvirkning af den ene, skaber en reaktion i den anden. Når den ene vender, vender den anden øjeblikkeligt modsat. Påvirket af en uforklarlig fysisk lov, skabes en uløselig tiltrækning mellem dem og den eneste måde båndet kan brydes, er hvis de destrueres.

MEDVIRKENDE: Thomas Diepeveen, Luiz Wilhelm Karlsen
INSTRUKTØR: Johan Saurauw
DRAMATIKER: Magnus Iuel Berg
ARRANGØR: Teater FÅR302

Bartlebyerne

Derudover er Teater FÅR302 på plakaten med deres egen produktion. Arbejdet er skudt i gang, og fra d. 5. marts kan du opleve en sorthumoristisk og filosofisk krimigåde, når de sætter lup på Bartlebymysteriet og forsøger at forstå Bartlebys mærkværdige opførsel.

Hvem var Bartleby? Manden uden fortid fra Melvilles besynderlige mesterværk om skriveren Bartleby, der med sin ikoniske replik, ”jeg foretrækker at lade være”, undslipper chefens ordre. Bartlebys adfærd driver alle til vanvid i denne sorthumoristiske opklaring af Bartlebyeffekten. Hvem har Bartleby-tilbøjeligheder? Han er ingen flabet rebel, men hans afvigende karakter og stædige nægten bremser fuldstændigt samfundets orden. Måske for at give plads til noget andet?

MEDVIRKENDE: Jesper Hyldegaard, Peder Holm Johansen, Birgitte Prins og Charlotte Elizabeth Munksgaard
ISCENESÆTTELSE: Anders Carlsson
PRODUKTION: Teater FÅR302

Læs mere om forestillingerne her

Previous articleOdense Teater præsenterer spritny teaterversion af JUL PÅ SLOTTET
Next articleLIMBO – How low can you go?