Kaspar Rostrup gæster KulturHave

I programrækken KulturHave på dk4 inviterer programmets vært Christian Have hver anden tirsdag en førende skuespiller, kulturleder eller -aktør i studiet for at få deres bud og holdninger til kunstens betydning og dens værdi for den enkelte og for samfundet.

Tirsdag den 12. marts lagde scene- og filminstruktør og tidligere teaterdirektør Kaspar Rostrup vejen forbi gæstestolen. Her kom snakken vidt omkring teatret og dets rolle i både datid, nutid og fremtid. Hele udsendelsen kan ses i toppen af artiklen.

I løbet af programmet kommer samtalen bl.a. omkring teatret som “det sidste sted du endnu kan opleve levende mennesker i kulturens verden” og om at tage fat i de store spørgsmål, men stadig gøre teatret tilgængeligt for alle. Kaspar Rostrup fortæller også om at opsætte ‘Hamlet’ uden penge, men med en mageløs Thure Lindhardt i titelrollen, ligesom han også kommer ind på teatrets fremtid og på at gå fra at instruere teater til at instruere film.

Der udkommer et nyt afsnit af KulturHave hver anden tirsdag, og forårets program tæller navne som skuespiller Bodil Jørgensen og teaterchef Søren Møller fra Fredericia Teater.

Af tidligere gæster i programmet kan bl.a. nævnes teaterdirektør ved Aarhus Teater, Trine Holm Thomsen, og skuespiller Thure Lindhardt.

Previous articleSimpsons-komponist står bag musik til ny Broadway-komedie
Next article3 x Sanne er fundet