KATINKA leverer musik til JAGTEN PÅ DET GODE MENNESKE

Jagten på det Gode Menneske. Foto: Still Words v. Ard Jongsma

“Er det muligt at være god i en ond verden?”

Den 17. oktober har BaggårdTeatret repremiere på musikforestillingen JAGTEN PÅ DET GODE MENNESKE. Forestillingen havde urpremiere tilbage den 22. februar 2020 og fik mange flotte anmeldelser med på vejen.

Karin Michaëlis, krigstidens store danske forfatter, forsøger at være god i en ond verden, da hun i sit hjem på Thurø huser politiske flygtninge fra Tyskland – heriblandt Bertolt Brecht. Karin Michaëlis var en verdensberømt forfatter i sin samtid, men er næsten glemt i sit hjemland, Danmark. Det gør BaggårdTeatrets musikforestilling JAGTEN PÅ DET GODE MENNESKE nu op med.

Jagten på det Gode Menneske. Foto: Still Words v. Ard Jongsma.

Et episk drama om det 20. århundrede set gennem en stærk kvindeskæbne

JAGTEN PÅ DET GODE MENNESKE er et episk drama om det 20. århundrede set gennem en stærk kvindeskæbne. Det er en filosofisk søgen efter det gode – også i en farlig tid. I forestillingen stilles spørgsmålet, om det er det muligt at være god i en ond verden.

Karins liv udfolder sig i lyset af verdensbegivenhederne, og mens hun vokser op som et ungt menneske med stærk skrivetrang, tager en mor i den østrigske by Linz sin søn op i armene. Lille Adolf. Krigen rykker nærmere, og Karin, der har etableret sig om international forfatter, åbner sit hjem på Thurø for en række politiske flygtninge fra Tyskland. Krigen kræver, at alle tager stilling, men kan man lave om på virkeligheden uden at skære sig på løgnen?

KATINKA skriver syv helt nye sange til forestillingen

Jagten på det Gode Menneske. Foto: Still Words v. Ard Jongsma.

Manuskriptet er af den Reumertvindende dramatiker Julie Maj Jakobsen og KATINKA (Katinka Bjerregaard), en af tidens stærke, kvindelige musikere, er live på scenen med syv helt nye sange skrevet til forestillingen. Skuespiller Meike Bahnsen kan opleves i rollen som Karin Michaëlis.

JAGTEN PÅ DET GODE MENNESKE spiller på BaggårdTeatret fra den 17. oktober til den 30. november. Den 27. og 28. oktober gæster forestillingen også Teater Katapult. 

Læs mere om forestillingen og køb billet her.

Previous articleWhy Not Theatre Company indtager Teatret ved Sorte Hest
Next articleEn Plads i Solen: Historien om den aarhusianske massemorder