Kenneth Bøgh Andersens “Djævelens Lærling” opsættes som musical

Peter Langdal, Kenneth Bøgh Andersen, scar Dietz
FOTO: Djævelens Lærling: Peter Langdal, Kenneth Bøgh Andersen og Oscar Dietz ©Martin Mydtskov Rønne

Kenneths Bøgh Andersens prisvindende fantasy-roman Djævelens Lærling opsættes som musical. Den får verdenspremiere i et stort rødt djævletelt på Refshaleøen den 1. november.

Historien tager udgangspunkt i den artige dreng, Filip Engell, der ved et uheld ender i Helvede. Her skal han oplæres som Djævelens arvtager, og Filip må mod sin vilje tilpasse sig livet i Helvede. Han finder dog en veninde, Satina, og de to bliver hvirvlet ind i et spind af forelskelse, kærlighed og jalousi. Helvede får mere tag i Filip, og det helt store spørgsmål bliver: Hvad kan få en sand engel til at begå djævelske gerninger?

Instruktøren bag musicalen er den anerkendte instruktør, Peter Langdal, der blandt andet stod bag sidste års musicalsucces ’Into the Woods’. I hovedrollen som Filip ses Oscar Dietz, der er mest kendt for sin hovedrolle i ’Antboy’-filmatiseringerne af Kenneth Bøgh Andersens bogserie. På rollelisten ses desuden Kasper Leisner, Søren Hauch-Fausbøll og Torben Zeller.

I musicalen vil der være et liveorkester bestående af 7 mand. Efter spilleperioden drager Djævelens Lærling på danmarksturné til Aalborg, Aarhus og Herning. Læs mere om musicalen og køb billetter her.

Previous articleItalienske luftdansere slår vejen forbi Aarhus
Next articleTeatret Riddersalen er klar med nye Frederiksbergfortællinger