MOR på Anemonen. Plakat: Mette-Kirstine Bak.

Nu er der kun få dage til, at spændingen bliver forløst, og den musikalske forestilling MOR har premiere den 3. septemberAnemonen. Forestillingen kan ses frem til den 4. oktober.

Kan man egentlig få en ny mor? Jeg mener, er der sådan en fortrydelsesret eller noget? Og hvordan gør man så? Går man bare ned i en butik og siger: Hej. Jeg vil gerne ha en ny mor, tak.

MOR er en dramatisering af Kim Fupz’ bog og er en sjov, rørende og musikalsk forestilling om Drengen, der finder sin mor så altoverskyggende pinlig med stort P, at han ønsker at bytte hende ud med en ny mor. Ikke fordi der er noget galt med hans mor, hun er sød, men altså.. Hun er ret tyk. Så tyk at det er pinligt! Hvis han nu havde en, der var lidt mere tynd som et siv, stille og fin og gerne en, som spiste masser af gulerødder.. For det gør hans mor ikke. Slet ikke. Hun er ingen kanin. Heller ikke bare lidt kanin.. Hvis han nu fik sådan en mor, så ville alt være godt, ikk? Eller ville det?

Om forestillingen

MOR er produceret i et samarbejde mellem Anemonen, Teatret st. tv og Nørregaards Teatret. Forestillingen er støttet af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for scenekunst.

Forestillingen er dramatiseret og instrueret af Betina Grove, komponeret af Sune Skulbøl Vraa, scenografi og lyddesign er leveret af Christian Q Clausen, mens Camilla Lind er kostumier og parykmager. På de skrå brædder står Marianne Søndergaard og Lasse Steen Jensen.

MOR kan opleves på Anemonen fra den 3. september og frem til den 4. oktober. 

Du kan læse mere om forestillingen og købe billetter her

Tidligere artikelBellevue Teatret byder på smørrebrød!
Næste artikelSKATKAMMER på Carte Blanche