Kinesisk pandamusical besøger Teatret Zeppelin

Pandamusical © Pressefoto

Den 11. april kommer to kinesiske pandaer til Københavns Zoo. I forbindelse med pandaernes ankomst gæster 23 kinesiske børn i alderen 6-11 år Teatret Zeppelin den 12. april for at opføre en musical om pandaernes rejse til Danmark.

De to pandaers ankomst til Københavns Zoo er en usædvanlig begivenhed, som trækker opmærksomhed fra hele landet – og også ud over dets grænser. Dagen efter den officielle åbning af pandaernes anlæg i Zoo, gæster 23 kinesiske børn Teatret Zeppelin på Vesterbro med en musical lavet specielt til Danmark. Børnene er fra fremmedsprogsskoler i Chengdu, og de har omsat en folkekær lokal musical om pandaer til engelsk efter stor succes med musicalen på kinesisk i hjemlandet.

En fortælling om to pandaer

Musicalen handler om to pandaer, der kommer til Danmark. Den er skabt ud fra en lignende performance kaldet Panda Dance, som er en meget populær børnemusical, der fast opføres på Chengdu Research Base of Giant Panda Breeding. Det er et videns- og undervisningscenter om pandaer, som bl.a. har egen teaterscene.

Administrerende leder på Teatret Zeppelin, Lasse Frank, er naturligvis meget glad for at være en del af en så stor historisk begivenhed.

”Vi er glade for at være en del af den her historiske begivenhed, det er at få to pandaer til Danmark. Vi lægger hus til en særpræget scenekunstoplevelse fra en del af verden, der kulturmæssigt er meget anderledes end Danmark. Det bliver uden tvivl en unik og mindeværdig oplevelse!,” fortæller han.

Pandamusicalen er inviteret til Danmark af foreningen NordPlus – Connecting Denmark and China. Arrangementet på Teatret Zeppelin den 12. april er gratis, og de 170 pladser i salen fyldes op af skoleklasser fra lokalområdet på og omkring Vesterbro samt af venner af NordPlus og delegerede fra Kina.

Læs mere på Teatret Zeppelins website her.

Previous articleDet Ny Teater fejrer koreansk jubilæum med Scent of Ink
Next articleTeaterdirektør Lars Sennels gæster KulturHave på dk4