Københavns byrum fyldes med sang og musik med julemusicalen SANTA SINGS

Santa sings
København fyldes med sang og musik med den site-specifikke julekalendermusical SANTA SINGS. Foto: Dramafronten.

Fra den 1. december fyldes Københavns byrum med sang og musik, når Dramafronten præsenterer den site-specifikke juleforestilling SANTA SINGS – en tragikomisk julekalendermusical i seks afsnit.

Hver anden dag kan publikum opleve et nyt afsnit af historien, som foregår i en lejlighed i det indre København, i en varmestue hos Frelsens Hær, i en vinkælder, i en musikbutik, på en teaterskole på Vesterbro og på toppen af Rundetårn. Her møder publikum karaktererne Klaus, Kira, Mette og Freddy, når julekalenderen SANTA SINGS spiller i seks korte episoder.

En festlig start på julemåneden

Med SANTA SINGS starter julemåneden lidt festligere, når publikum inviteres til at følge historien om de fire personer, der passer rigtig dårligt sammen. På grund af omstændighederne er de dog tvunget til at tilbringe december måned sammen, og julen bliver ikke uden genstridigheder mellem de fire. Der er dog også masser af musik og sang, når de fire trækker instrumenter frem og inviterer alle til at synge med på dagens sang.

Holdet bag SANTA SINGS

Peter Flyvholm, Anette Støvelbæk, Benjamin Boe Rasmussen og Laura Skjoldborg spiller de fire karakterer i forestillingen. Hoveddramatiker og instruktør er Dramafrontens leder Rhea Leman, mens Annegrete Kraul, Jens Kløft og Hans Kragh-Jacobsen har været dramatikere på forestillingen. Joachim Holbek er komponeret SANTA SINGS’ musik.

SANTA SINGS opføres af Dramafronten og spiller fra den 1. december til den 11. december.

Læs mere om forestillingen, og om hvor den spiller her.

Previous articleGuide: Hvad skal du og dine børn opleve i julen?
Next articleGiv slip til pulserende rytmer og technodans i Koncertkirken