Kom bag om kulisserne på Det Kgl. Teater i ny podcastserie

Jim Receveur
FOTO: Jim Receveur, CEO Bauer Media. Bauer Media ejer Radio Klassisk ©Ritzau

Er du nysgerrig på at komme bag scenetæppet på Det Kongelige Teater? Radio Klassisk og Det Kongelige Teater er indgået i et samarbejde om en ny radio- og podcastserie, Ouverture. Her får lytteren mulighed for at følge arbejdsprocesserne på teatret samt få en introduktion til forestillingerne i den kommende sæson.

Serien består i alt af tolv afsnit. I det første afsnit, der sendes den 19. juli, fortæller operachef John Fulljames om den kommende operasæson, mens operasanger Simon Duus fortæller om de mange forberedelser det kræver at forberede sig til en rolle.

Det Kongelige Teaters kommunikationschef, Magnus Restofte, udtaler om det nye samarbejde:

”Vi er utroligt glade for samarbejdet med Radio Klassisk, der giver publikum en unik mulighed for at komme endnu tættere på den kunst som vi laver på Det Kongelige Teater […] Det er både et tilbud til det helt nye publikum, der er nysgerrige og stifter bekendtskab med klassisk musik, opera og ballet for første gang og de garvede teatergængere, der efterspørger ekspertviden.”

Serien er tilrettelagt af Katrine Nyland Sørensen, der efter mange år i DR nu er indehaver af Nyland Kommunikation. Hun er med til fremadrettet til udvikle nyt redaktionelt indhold til Radio Klassisk. Første udsendelse kan allerede nu høres på radioplay.dk/radioklassisk.

Previous articleNye tal fra Scenit: De unge går mere i teatret
Next articleTeateranmelderen Henrik Lyding er gået bort