KOM DANS MED Det Lille Teater

KOM DANS MED MIG Det Lille Teater
FOTO: KOM DANS MED MIG. © Thit Thyrring

Nu genopsættes den Reumert-nominerede børneforestilling KOM DANS MED MIG på Det Lille Teater i København K. Forestillingen henvender sig til de 2-5-årige og spiller fra d. 3. februar til d. 3. april 2022.

På scenen står Josephine Raahauge, Anders Björklund og Tryggvi Björnsson. Charlotte Munksø, der tidligere står bag Okker Gokker og Min Mormors Gebis, har instrueret denne forestilling.

”Kan man kravle på væggene? Kan man hjælpe hinanden med at flyve? Og kan man blive venner af at danse? Ja da! I denne uimodståelige dyst mellem moderne dans, ny-cirkus og breakdance blev kroppens detaljer studeret med det lille barns undren, og det røde rutsjerum var verdens bedste legeplads. Smilende og drillende – med superdansere i børnehøjde,” udtalte juryen ved Årets Reumert 2019 om forestillingen.

Skæve væsner, hemmelige skabe og akrobatik 

De tre skuespillere inviterer de 2-5-årige og deres voksne med i et rødt legeunivers, som gemmer på finurlige overraskelser. Gennem leg, dans, bevægelse og et magisk lydunivers udforsker de rutsjebanerummet og tryllebinder publikum.

I fællesskab opfinder de skæve væsner ved hjælp af blandt andet strømpebukser og nederdele, de finder hemmelige skabe, og de laver akrobatik i lofthængende elastikker.

Små spor vækker nysgerrigheden

Allerede inden publikum træder ind i det charmerende baghus på Lavendelstræde, pibler små spor frem og kickstarter teateroplevelsen. Blandt andet med plakater og et forestillingsprogram, der giver børnene et særligt ejerskab over den kommende forestilling:

”Både børn og voksne bliver mere nysgerrige og opmærksomme, når oplevelsen starter allerede inden, tæppet går,” forklarer Det Lille Teaters dramapædagog Barbara Rousset om tiltaget med at lægge små spor ud.

Forestillingens 35 minutter bliver således hurtigt til en lille times farverig, forunderlig oplevelse, som børnene kan tage med videre ud i verden.

Læs mere om forestillingen og køb din billet her.

Previous articleOplev fælles sangglæde med Den Jyske Operas fælleskor
Next article10 år med Bora Bora: Dans for store og små