Kom i julestemning med Så er det endelig hjul

Så er det endelig hjul
Nu kan holstebroere komme i ægte julestemning på Knudsens med Så er det endelig hjul. Foto: Musikteatret Holstebro.

Fra den 11. december kan alle holstebroere komme i ægte julestemning, når Teater O og Black Box Theatre inviterer til den livsbekræftende juleforestilling Så er det endelig hjul Knudsens. Som prikken over i’et har Musikteatret Holstebro og Holstebro Handelsstandsforening forvandlet baggården bag Knudsens til en juleoase med hygge, underholdning og aktiviteter.

Så er det endelig jul er en livsbekræftende fortælling om en mand, hans barndom og hans ukuelige tro på julemanden. Julen er hjerternes fest, den er fuld af hygge og kærlighed, og det samme er forestillingens hovedperson, Rasmus Hjul”, fortæller direktør hos Musikteatret, Anders Jørgensen.

Rasmus Hjul og kassecyklen

Så er det endelig hjul foregår i december, hvor Rasmus Hjul kommer kørende på sin kassecykel. Den har han arvet efter sin far, som er den store gøgler Ole Maler.

”Kassecyklen er fuld af Ole og Rasmus’ ting, og den cykel har været alle vegne og i alle egne af landet. Der er historier i den cykel. Fantastiske, finurlige, vilde og sjove historier. Sande historier og løgnehistorier spundet af det pure opspind. Rasmus er på vej til sin far for at synge julen ind. Rasmus og hans far er vilde med Kim Larsen – og til enhver lejlighed i livet er der en Kim Larsen-sang, der passer – selv til jul”, fortæller Anders Jørgensen.

En juleoase til baggården

Ud over Så er det endelig hjul kan publikum besøge juleoasen i Knudsens’ baggård. Her er der masser af underholdning, sang, musik og aktiviteter hele december.

”Det kommer til at ose af jul og hygge. Mange steder kan man i december opleve den klassiske jul med nisser, men Knudsens baggård bliver mere den magiske tilgang til julen; Et smukt landskab i magiens verden”, fortæller Ulla Armose, der er kreativ leder og vil skabe den rette julestemning i baggården. Her har hun allieret sig med ”Blomstermanden” Johnny Haugaard Christensen, der sidste år lavede en stor juleudstilling i Holstebro.

De to får bl.a. hjælp fra elever fra musisk-kreativ produktion på FGU-skolen i Holstebro og en håndfuld pensionister fra det kreative element. Sammen vil de bygge udstillingen op.

”Vi vil gerne gøre det folkeligt og hyggeligt, og det kommer både den kulturelle underholdning og de øvrige aktiviteter til at afspejle”, forklarer Ulla Armose.

Så er det endelig hjul kan opleves på Knudsens fra den 11. til den 22. december.

Læs mere om forestillingen og bestil billetter her.

Previous articleDet originale Broadway-hit The Book of Mormon kommer til Aarhus
Next articleLivskraften genvindes i den musikalske forestilling PIGEN UNDER VANDET