Kom til klimavej-fest med Svalegangens United Change

United Change
Svalegangens program for klima-forestillingen UNITED CHANGE er klar. Foto: Svalegangen.

Teatret Svalegangens sale, gader og baggårde bliver alle bragt i spil, når årets udgave af teatrets vandreforestilling UNITED CHANGE løber af stablen i Aarhus.

Det sker i perioden 26-31 maj.

Svalegangens vision om at skabe en såkaldt klima-vejfest i FN’s verdensmål satte af i 2019, og skal kulminere i en kæmpe event i 2023.,

I år er fokus på verdensmål om klimaet. Ambitionen med UNITED CHANGE er at skabe et globalt fællesareal, der udforsker hvordan alle 17 verdensmål kan blive til engagerende scenekunst.

Kokassebanko og undervandskoncert

Programmet i år står på kokassebanko (ja, du læste rigtigt), en undervandskoncert, DJ’s og madboder. En animeret tidsrejse tilbage til urskovene og et klimamedley for 150 gospelsangere.

For undervandskoncerten står det verdensberømte kunstnerkollektiv Between Music. De opfører undervandskoncerten BELOW THE SURFACE live fra glastanke tilsat flydende videokunst.

Satirikerduoen Mads Kamp og Jesper B. Hansen har udviklet gameshowet KOKASSEBANKO, der hostes af skuespiller Anders Brink – og en ægte ko.

Sving forbi og grin med

Klimamedley’et DET ER DIT VALG opføres af Aarhus Gospel Singers, mens skuespillerne Maibritt Sarens og Sidsel Agensø står for overrangsritualet ODE TIL JORDEN suppleret af en animeret tidsrejse til urskovenes tid.

Desuden får Line Knutzsons satiriske monolog GLADE BÆREDYGTIGE DAGE repremiere i Ryesgade, hvor skuespiller Kirstine Hedrup hylder lykkeligt, overgearet overforbrug. Monologen er gratis, så teatret anbefaler at man svinger forbi med sine indkøbsposer og griner med.

Teatret Svalegangen opfører UNITED CHANGE fra 26-31 maj.

Læs mere om forestillingen og bestil billetter her

Previous articleTre ekstra chancer for at opleve Lyden af de skuldre vi står på
Next articleDirty Dancing – The Musical vender tilbage