That Theatre Company præsenterer komedien ART

ART © That Theatre Company

Den prisvindende komedie ART om kan opleves på Krudttønden fra d. 20 februar 2019. På scenen står de tre Reumert-vindere Benjamin Stender, Rasmus Emil Mortensen og Peter Vinding klar, og med en konstant undertone af sort humor præsenterer de en særlig forestilling om venskab.

Marc, Serge og Yvan har været tætte venner igennem 15 år, og har sammen sejret de kaotiske 20’ere. Nu kæmper de sig igennem en hverdag med ægteskab og hårde jobs, men en dag sættes deres venskab for alvor på prøve:

Serge har investeret en ordentlig sum penge i et abstrakt maleri, som Marc synes er hjernedødt. Men hvad gør en sand ven? Skal Marc blande sig og sige sin ærlige mening, og skal han blande Yvan ind i det? Kan et venskab holde til en pludselig ærlighed, nu hvor de aldrig har været oppe at skændes før?

”Det er en forestilling om kunsten at redde et venskab, der er ved at falde fra hinanden. Venskab er nødvendigt for at lykkes som menneske. For der findes ikke noget, der kan udvikle os mere” forklarer instruktør Ian Burns.

Stykket handler ikke om billedkunst, men om venskabets kunst, hvor ærlighed er en nødvendighed, og hvor kærligheden for alvor skinner igennem.

Forestillingen vises i perioden 20. februar til 23. marts 2019 på Krudttønden. Billetter og mere info kan findes her.

NB: ART vises både på dansk og engelsk.

Previous articleNøgent, britisk one-man show tilbage på Katapult
Next article21 pornographies vises i Dansehallerne