Kometen kommer: en fortryllende forestilling for børn og voksne

Foto: Anemonen & Teater Grænse-loes

Anemonen i kompagniskab med Teater Grænse-loes, præsenterer fra den 25. januar børneforestillingen Kometen kommer.

Kom med til den trygge Mumidal med Mumitrolden, Snif, Mumifar og Mumimor. Her er alt trygt og godt. Børnene leger. Mor bager kager. Men pludselig bliver det hyggelige liv truet. Et mærkeligt udefineret himmelfænomen gør alting gråt og støvet. Ingen forstår, hvad det er. Snart tager Mumitrolden og Snif afsted mod Observatoriet i De Ensomme Bjerge for at finde svaret: En komet har direkte kurs mod Jorden.

I Kometen Kommer bliver både voksne og børn suget ind i et tæt og fortryllende univers, hvor moderne elektronik møder gammeldags skyggespil og virtuos dukkemageri. Det er både fascinerende nyt og samtidigt tro mod historiens stemning og budskaber.

Kernen i fortællingen er børnenes møde med den helt store krise. Hvordan håndterer vi som familie, at vores verden er truet? Hvordan holder vi sammen på hinanden og tager hensyn til vores forskellige måder at reagere på?

Kom med ind i en af de største nordiske børneklassikere og kom – måske – styrket og lettet ud på den anden side. Kometen Kommer er en af Tove Janssons absolutte mesterværker. Læs mere her. 

Previous articleDen græske tragedie Antigone i ny oprørsk fortolkning
Next articleOplev Teater Grobs åbningsforestilling skrevet af kunstig intelligens