The Rocky Horror Show, Aarhus Teater, teater,
FOTO: The Rocky Horror Show ©Per Arnesen

I år er det kærlighedsmusicalen ‘West Side Story’, der fylder Aarhus Teaters Store Scene, men i næste sæson står den på glamrock og erotik, når kultmusicalen The Rocky Horror Show indtager Aarhus Teater den 3. maj 2019.

I handlingen møder vi parret Brad og Janet, der farer vild i en stormfuld skov og strander på et mindre slot. Her bydes de ind af den skumle butler med pukkelryg, Riff Raff. På slottet huserer den gale videnskabsmand Dr. Frank-N-Furter, som i rigtig Frankenstein-stil afslører sit nykreerede monster; den platinblonde, fysisk perfekte muskelmand, Rocky Horror.

The Rocky Horror Show hylder den musikalske kærlighed til 50’ernes rockability tilsat 70’ernes glamrock. Der leges med alle hetero-, homo- og biseksuelle positioner med tydelige referencer til idoler som David Bowie og Marc Bolan. Musicalen blev skabt af Richard O’Brien i 1973 og er en hyldest til science fiction og ufrivilligt morsomme B-gyserfilm. Musicalen blev i 1975 adapteret som film med titlen ‘The Rocky Horror Picture Show’ og blev instrueret af Jim Sharman.

Den svenske instruktør, Mogi Simon Trolin, står for iscenesættelsen af musicalen, og musikken bliver arrangeret af kapelmester Jens Helleman. Du kan læse mere om The Rocky Horror Show og finde billetter her.

Tidligere artikelNyt syn på kulturradikalisme tages op i ‘Fritz Hansen Folket’
Næste artikelUgens salgstal fra Broadway