KulturHave med teaterdirektør Jakob Engmann

Foto: dk4

I samtaleprogrammet, KulturHave, interviewer Christian Have et bredt udsnit af kulturlivets vigtigste og mest prominente aktører. Denne gang har Christian Have haft besøg af Jakob Engmann til en spændende snak.

Vigtig medspiller i det sydfynske kulturliv

Udover at være skuespiller og instruktør har Jakob Engmann siden 2012 været teaterdirektør på Svendborgs egnsteater, BaggårdTeatret, der var nomineret til brancheprisens Årets Teater ved dette års Reumert-uddeling. Som teaterdirektør vandt Jakob Engmann allerede i 2015 Svendborg Kommunes Kulturpris for sit engagement i og for den sydfynske kultur- og kunstneriske udvikling. Jakob Engmann er derfor en markant medspiller i det sydfynske kulturliv.

BaggårdTeatret er et af landets største egnsteatre målt på antal borgere. Som egnsteater for Svendborg, Faaborg-Midtfyn, Ærø og Langeland kommuner rækker de ud og skaber scenekunstneriske forestillinger, oplevelser, skoleteater og uddannelser for borgere, turister og besøgende i hele det sydfynske.

Et legende og kunstnerisk teater 

Kunstnerisk bevæger BaggårdTeatret sig fra det intime drama til de brede musikalske forestillinger udviklet i samarbejde med kunstnere som Søren Huss, Katinka og Odense Symfoniorkester. Det er et skabende, producerende og professionelt teater, der leger og sænker tærsklen til teatret og byder flere ind. BaggårdTeatret tager som de første i landet publikum med ud i naturen på dramatiserede og anmelderroste audiowalks, der spiller lige, når det passer publikum og på flere sprog. Herigennem beviser teatret, at scenen er større end teatersalen. Nogle af de allerbedste danske skuespillere lægger stemmer til, og du sætter handlingen i gang ved at gå og ved at gøre det, du bliver bedt om i løbet af stykket.

KulturHave produceres i samarbejde med HAVE Kommunikation & PR.

Du kan se KulturHave med Jacob Engmann her. 
Previous articleDET DER DRIKKER: En hardcore, humoristisk og personligt inspireret forestilling om misbrug
Next articleHamletScenen & WeBuild præsenterer HORATIOS STAND-UP SHOW – et comedy clash af impro, teater og stand-up