Kulturpulsen besøger Skuespilhuset

Så er vi igen klar med nye anbefalinger til scenekunstens verden, når Kulturpulsen på dk4 dykker ned i aktuelle kulturoplevelser.

I det nyeste afsnit af programmet kan du blandt andet høre om en forestilling om en helt normal følelse. Projekt Frygt, som opføres på Mungo Park og Teater Momentum, inviterer publikum ind til en tragikomisk afdækning af en helt almindelig grundfølelse. Nemlig frygt.
Og så kan du høre mere om en udstilling, der stiller skarpt på teaterscenens kønsroller. I samarbejde med Aarhus Teater og Teatermuseet i Hofteatret vises forestillingen KØN PÅ SCENEN – Teater til tiden Museet KØN i Aarhus, som markerer 300-året for dansk teater.

Kulturpulsen tager i dette afsnit forbi Skuespilhuset, som er godt i gang med prøverne på den nye forestilling UGENS RAPPORT. Mød skuespillerne Mads Rømer Brolin-Tani og Mikkel Arndt til en snak om arbejdet med forestillingen, og kom med til en af prøverne.

Kulturpulsen kan ses her i videoen ovenfor eller på dk4 den 22. april klokken 17.45, den 23. april klokken 16.35 og den 25. april klokken 01.50.

Kulturpulsen produceres i samarbejde mellem dk4 og HAVE Kommunikation & PR.

Previous articleGrease is the word!
Next articleBEBOER: Fysisk action-forestilling giver boligblokken taletid