Se denne måneds udgave af KULTURPULSEN lige her!

Danmark åbner så småt op for kulturlivet igen, og KULTURPULSEN står klar til at guide dig til de bedste oplevelser indenfor kunst og kultur. Bliv inspireret til hvad du kan se, opleve, læse og lytte til lige her, eller se programmet i aften kl 20.30 på dk4. 

I programmet kan du opleve et interview med fotograf Nikolaj Møller om hans dokumentarfilmsdebut SOLDATEN. Filmen handler om den unge Henrik, der efter at være udsendt til Afghanistan lider af PTSD. Det danske sundhedsvæsen kan ikke hjælpe, og han tager derfor til Amazonas, hvor han forsøger at hele sig selv ved hjælp af naturens kræfter. Nikolaj Møller har fulgt Henrik helt tæt på, og det er der kommet en stærk og tankevækkende dokumentar ud af.

SOLDATEN har premiere under CPH:DOX der løber fra den 21. april til 3. maj. Se hele CPH:DOX programmet her.

Tre stærke museumsoplevelser

Hvis du har savnet at gå på museum, kan du nu se frem til den 21. april, hvor Louisiana åbner dørene for udstillingen MOR – LIVETS BEGYNDELSE. Dansk arkitektur og danskernes hjem undersøges på udstillingen BAG FACADEN, der kan opleves på Dansk Arkitektur Center også fra den 21. april. Samme dato åbner Statens Museum for Kunst med udstillingen KIRCHNER OG NOLDE TIL DISKUSSION.

Kan du ikke helt vente, så er Festivalen TOGETHER AGAIN allerede igang. Her kan 900 events opleves over hele landet – både online og mindre fysiske events. Se programmet her.

Hjemme lidt endnu

Få en ny kulturel oplevelse – hjemme fra sofaen – med den interaktive digitale teaterfestival RE:LOCATIONS der kan opleves her.

Hvis du er ved at være træt af Netflix kan du klikke ind på  GRANDHJEMMEBIO.DK og se både nye og gamle kvalitetsfilm. Du kan også lytte til ny musik fra OHLAND og Andreas Odbjerg eller gå på opdagelse i hele tre nye bogtitler.

Du kan se med – og måske lære noget nyt – når Teater V udfordrer og nytænker seksualundervisningen som et online teater med forestillingen STAV TIL SEX, der har premiere den 19. april.

Se mere i KULTURPULSEN her eller i aften kl 20.30 på dk4.

 

 

 

 

 

 

 

Previous articleForestilling om 11. september markerer 20-årsdagen for terrorangrebet i New York
Next articleDobbelt Reumert-vinder i front for nyt revolutionerende teater