Kulturpulsen giver friske anbefalinger til sommerens forestillinger

Så er det blevet tid til en ny omgang friske kulturanbefalinger og nyheder fra det danske kulturliv. Solen skinner og sommeren er over os, og der er heldigvis masser af spændende kulturbegivenheder at se frem til.

Vi skal bl.a. til livsbekræftende familiehistorie i biografen, se popkunst på syre, til sommer og musik i Haveselskabets Have og med til prøvestart på Den Jyske Operas helt store musicalsatsning SUNSET BOULEVARD. Her skal vi møde skuespillerne og sangerne Tammi Øst og Martin Loft til en snak om Andrew Lloyd Webbers mindeværdige sange og historiens store temaer kærlighed, jalousi, mord og Hollywoods glamourøse guldalder. Lloyd Webbers bestseller musical SUNSET BOULEVARD er baseret på Billy Wilders ikoniske film af samme navn, hvor en mislykket manuskriptforfatter bliver fortryllet af Norma Desmond, en sky og glemt diva fra stumfilms-æraen. Tammi Øst spiller den glemte stumfilmstjerne Norma Desmond, som forelsker sig i den mislykkede manuskriptforfatter Joe Gillis. Forestillingen spiller i Musikhuset Aarhus den 12.-20. august.

Kulturpulsen kan ses her i videoen ovenfor eller på dk4 den 8. juli klokken 22.10, den 9. juli klokken 16.10 og den 11. juli klokken 01.10.

Kulturpulsen produceres i samarbejde mellem dk4 og HAVE Kommunikation & PR.

Previous articleDANSK MUSICAL FESTIVAL: Ny festival ser dagens lys
Next articleFrederiksberg Festspil: hybridfestival der ønsker at åbne kunsten