Kun én forestilling: Mungo Park og Marie Bach Hansen laver eksperimenterende teater

FOTO © Pressefoto / Mungo Park

Mungo Park har bedt den norske teater-enfant terrible Jo Strømgren, om at lave en forestilling på bare fire dage. De har sendt skuespillerne Henrik Prip og Jonas Munck-Hansen fra deres nuværende ensemble sammen med vores tidligere ensemble-skuespiller, Marie Bach Hansen, som nu er kendt fra bl.a. Arvingerne og Mord Uden Grænser på DR1, afsted til Norge. De vender hjem til Mungo Park med lommerne fulde af lysbilleder og noter tilKÆRLIGHEDENS ULEMPER.

Forestillingen er en del af Mungo Parks eksperimenterende rum, Mungo Lab, hvor Mungo Parks ensemble med en original idé, kort prøvetid og kun én spilleaften prøver kræfter med nye iscenesættelser, tekster og formsprog.

Holdet har denne gang valgt melodrama som genre og foto-novellen som format. Med udgangspunkt i et enkelt plot bliver dialoger, tekst, handling, musik og dramaturgi udformet impulsivt og kontinuerligt udviklet frem mod visningen. Resultatet er helt åbent og kan KUN opleves d. 10. november 2018. Dog vises KÆRLIGHEDENS ULEMPER også på Dramatikkens Hus i Oslo fredag 9. november.

Instruktør Jo Strømgren Kompagni har før lavet den populære forestilling ARTERNES OPRINDELSE om Charles Darwin og evolutionsteorien på Mungo Park.

Læs mere om KÆRLIGHEDENS ULEMPER og køb billetter her.

Previous articleTeater Grob sender dansk dramatik til Kina
Next articleAveny-T indfører billige billetter på resten af sæsonens forestillinger