Kunst og videnskab mødes i musikforestillingen MENS SOLEN BRÆNDER

Foto: Sort/Hvid

Kunst og videnskab mødes i den nye musikforestilling MENS SOLEN BRÆNDER. Det sker den 18. november, når forestillingen har premiere på Sort/Hvid.

Sort/Hvid har netop startet prøver på deres anden og nye co-produktion med AKT1. Der var stor succes med deres første co-produktion WORK BITCH fra tidligere på året. Publikum kan derfor godt begynde at glæde sig til at opleve det musiske og lyriske møde mellem kunsten og videnskaben i MENS SOLEN BRÆNDER.

Om forestillingen

I den nye musiskeforestilling møder kunst videnskab. Her arbejder fire forfattere sammen med fire forskere om at bidrage til en sammenvævet musikforestilling om kredsløb. Forestillingen besynger mikrobernes liv og universets uendelighed i en tid, hvor det på én gang forvirrede, sårbare og magtfulde menneske må se sig selv som en del af kloden og som en destruktiv geologisk kraft.

MENS SOLEN BRÆNDER er en forestilling, der er en kredsløbenes elegi. En musiskforestilling, som er en poetisk sørgesang over det igangværende sammenbrud. Alting er nemlig forbundet i kredsløb. Økologiske, økonomiske, kosmiske kredsløb. Vand stiger op som damp på den ene side af kloden og falder ned som regn på den anden. Elektriske impulser, økonomi og magt svæver omkring i verdensomspændende netværk.

Holdet bag forestillingen

Forestillingen er skabt af instruktør Niels Erling i samarbejde med skuespiller Lotte Andersen, der også står på scenen sammen Louis Bodnia Andersen. Katrine Muff Enevoldsen og Lars-Emil Foder har skrevet forestillingens sange, mens scenografien er udarbejdet af Lise Marie Birch. De fire forfattere, som står bag hver deres del af teksten, er Ida Marie Hede, Marie Bjørn, Peder Frederik Jensen og Ursula Andkjær Olsen. De har sat henholdsvis to biologer, en geolog, en filosof og en astrofysiker i stævne til at forme forestillingen.

Forestillingen MENS SOLEN BRÆNDER har premiere fredag den 18. november og spiller frem til den 10. december Sort/Hvid.

Køb dine billetter til forestillingen MENS SOLEN BRÆNDER her.

Previous articleDR’s Tværs fylder 50 år og hyldes af Aveny-T i ny teaterforestilling
Next articleGuide til teateroplevelser i efterårsferien