‘KYS MIG!’ Ny forestilling om unges stræben efter accept og kærlighed

KYS MIG!, teater, forestilling, unge, ungdomsteater, Teater Grob, Prolog
FOTO: KYS MIG! ©Kathrine Voigt

Teater Grob præsenterer i samarbejde med Prolog en forestilling, der sætter fokus på unges stræben efter accept og længsel efter kærlighed. Forestillingen hedder KYS MIG! og har premiere den 21. april.

KYS MIG! udspiller sig i præstationssamfundet anno 2018, hvor unges muligheder er endeløse. Her er higen efter det næste dopaminfix konstant, og jagten efter sin egen identitet er sat i gang. Men hvad nu, hvis man blot er middelmådig? Hvem elsker en, hvis man fejler?

Med dette udgangspunkt går KYS MIG! bag om glansbilledet og udforsker, hvad der egentlig foregår hos unge i dag. Forestillingen tager udgangspunkt i de medvirkendes egne tekster, sange og improvisationer. Det er Freja Rault-Lykkeberg, der instruerer i alt 14 unge på scenen heriblandt Amalie Cloos, Anja Flo Esbensen, Anton Hjort Nielsen og Emil Hyldeborg.

Lige for tiden er unge et populært tema på teaterscenen. Teateriet Apropos og Teaterhuset Filuren har netop været aktuel med forestillingen ‘Det går ned’, der sætter fokus på unge og hverdagens pres. Derudover kan man til august opleve Opgang2’s musikalske forestilling ‘Habibi’ om fremmedangst og tilhørsforhold.

KYS MIG! spiller til og med den 27. april på Teater Grob, og du kan læse mere og købe billetter her.

Previous articleFri fortolkning af Goethes ‘Faust’ på Betty Nansen Teatret
Next article‘Kom du?’ har fokus på et evigt tabubelagt emne