Lad dig fortrylle af historien om Beauty and the Beast som pantomime

Beauty and the Beast
Oplev Beauty and the Beast som pantomime med Copenhagen Theatre Circle. Foto: CTC

Det er igen blevet PANTO-TID, når Copenhagen Theatre Circle præsenterer sin niende pantomime Beauty and the Beast med premiere den 29. januar.

Beauty and the Beast er den velkendte historie om skønheden, der møder udyret, som bliver bearbejdet til en forestilling fuld af humor, tempo, musikalske indslag og masser af publikumsdeltagelse for alle aldre. Det er historien om møbler, der kan tale, om det lykkedes for Beauty and the Beast at få hinanden, og om Belles hurtigsnakkende puddel også finder kærligheden i udyrets palads.

Holdet på og bag scenen

Beauty and the Beast som pantomime er skabt af den britiske kunstner Ben Crocker og instrueret af David Barrett. I forestillingen på Copenhagen International School i Nordhavn spiller Makena Hawley rollen som Beauty, mens Rahul Sachdeva er Beast. Kristian Husted spiller Ma, mens Mark Collins indtager rollen som Felix. Af øvrige skuespillere kan publikum bl.a. opleve Gemma Wilkie, Fie Dal, Johanna Nylund og Kristen Flanagan. Laurie Richards er forestillingens storyteller.

Til forestillingen vil der desuden være tilknyttet et kor, som synger de musikalske indslag. Her kan publikum bl.a. opleve Ava Grace Brodt, Hailey Debits, Millie Fleming og Maeve Florence McGuigan slå tonen an.

Om Copenhagen Theatre Circle

Copenhagen Theatre Circle er en engelsktalende teatergruppe, der har leveret engelsk drama til det københavnske publikum siden 1968. Gruppen opfører tre teateropsætninger om året og arrangerer læsninger af teaterstykker, åben scene-aftener og mange andre former for events forbundet med teater og skuespil.

Beauty and the Beast kan opleves på Copenhagen International School i Nordhavn fra den 29. januar til den 1. februar. Forestillingen spiller på engelsk.

Læs mere om forestillingen og bestil billetter her.

Previous articleSe eller gense prisvindende drama om krig, sår og broderskab
Next articleFordyb dig i fortællingen om et menneskes møde med en ny kultur