Late Night på Posthus Teatret

Late Night på Posthus Teatret med Casper Phillipson. Foto: Sverrir Pálsson.

“Når man står i lort til halsen, så nytter det ikke at hænge med hovedet.”

Fra den 8. til 25. oktober inviterer Caspar Phillipson til Late NightPosthus Teatret i København, hvor han tager tilværelsens absurditet under kærlig behandling.

Late Night er en aften i den kulsorte humors tegn. Caspar Phillipson aktualiserer Tom Lehrers og Monty Pythons sange som aftenens Late Night-vært ved klaveret. Publikum kan forvente en musikalsk varieté, der er til at dø af grin over.

Fra sociale medier til forestilling på Posthus Teatret

“Det startede med at jeg postede Lehrers ‘I Got It From Agnes’, der passer eminent til vores corona-ramte virkelighed, og som fik mig ud af min første lammelse over at alting lukkede ned. Og fordybelsen i musikken og den befriende galgenhumor blev min kunstneriske vaccine mod den angst og usikkerhed der præger vores tid. Det er spøjst at forestillingen uventet har skabt sig selv og det er en fryd at dele en dødsjov time med publikum”, siger Caspar Phillipson.

Om Caspar Phillipson

Caspar Phillipson er uddannet fra Aarhus Teaters skuespillerskole i 1995, hvor han var tilknyttet i seks år. Dette er Caspars 25 års jubilæum. Han har tidligere haft mange roller i store musicals som bl.a. Les Misérables, Elsk mig i nat, Lyset over skagen og West Side Story. Han har desuden spillet JFK i storfilmen JACKIE, og i 2021 er han aktuel i flere danske og internationale film, bl.a. BLONDE.

Late Night på Posthus Teatret med Casper Phillipson. Foto: Sverrir Pálsson.

Late Night på Posthus Teatret med Caspar Phillipson kan opleves fra den 8. til 25. oktober. 

Læs mere og køb billetter her.

Previous articleEn livsbekræftende rejse mod døden
Next articleTag med på en rejse fra fortvivelse til håb