Laus Høybye får overrakt Teaterbilletter-mikrofonen som ny ambassadør

Teaterbilletter - ny ambassadør
Laus Høybye er Teaterbilletters nye ambassadør. Foto: Bjarne Stæhr.

Laus Høybye, kendt som Krumme og skuespiller på teatret, bliver Teaterbilletters nye ambassadør og overtager Teaterbilletter-mikrofonen fra Ditte Hansen. Laus bliver desuden ansigtet udadtil for den nye kundeklub Teaterklub Mit Teater. Teaterbilletter er en fælles billetplatform for hovedstaden og Sjællands mange teatre, og med kundeklubben er det nu muligt at købe et fælles årskort til de mere end 100 teatre i hovedstaden.

”Som 12-årig spillede jeg Kirsten Lehfeldts søn i et smukt og tragisk stykke på Privatteatret. Fra da af var jeg bidt af teater. Derfor tøvede jeg heller ikke et sekund, da jeg blev spurgt, om jeg ville være ambassadør for Teaterbilletter”, fortæller Laus Høybye om ambassadørrollen.

Teaterbilletter er Danmarks største billetportal for scenekunst med mere end 250 teaterforestillinger årligt. Platformen har en fælles rabatordning, og dermed er det muligt at få rabat på tværs af alle forestillinger. I år er et fælles årskort til alle hovedstadens teatre kommet med Teaterklub Mit Teater. Med kortet får man rabat på voksenbilletter, og der følger en række fordele som unikke events og gratis online billetbytte.

Læs mere om Teaterbilletter her.

Previous articlePremiere på tredje afsnit af Teaternyheder på dk4
Next articleVinderen af konkurrencen om Juleevangeliet – The Musical er fundet