Leder af Holbæk Teater modtager hæderslegat

Kristoffer Møller Hansen, Hæderslegat, Holbæk Teater
FOTO: Kristoffer Møller Hansen ©Ricky Molloy

Skuespillerforeningen af 1879 har netop uddelt Teaterdirektørforeningens Fonds hæderslegat. Det gik til Kristoffer Møller Hansen, der er Holbæk Teaters ene teaterleder.

”Jeg ser mit arbejde som teaterleder, som at være brobyggeren mellem scenekunsten og publikum. At skabe et hus, hvor det faste personale, kunstnerne og ikke mindst publikum trives. Et teater, hvor magien kan ske, hvis alle ”stempler ind” og er tilstede i rummet; publikum, skuespillere og teknikere – her og nu! På den måde er man som teaterleder oftes bagmanden, den usynlige. Derfor betyder det usigelig meget at nogle mennesker, som jeg respekterer dybt for deres arbejde med og for scenekunsten, har lagt mærke til, hvad Brian Kristensensen og jeg går og laver i Holbæk”, siger Kristoffer Møller Hansen efter modtagelsen.

Kristoffer Møller Hansen modtager legatet for at have været med til at skarpvinkle Holbæk Teaters profil og gøre teatret til en attraktiv arbejdsplads og et kulturelt samlingspunkt, siden han trådte ind i stillingen som teaterleder i 2011. Holbæk Teaters profil indebærer familieforestillinger, undervisning, teaterdokumentarer med mere.

Previous articleTeaterkoncert om John Mogensen tager på Danmarksturné
Next articleBora Bora får ny international producent