Lene Struck-Madsen bliver leder for APPLAUS

Lene Struck-Madsen APPLAUS
FOTO: Lene Struck-Madsen ©Knud Mortensen

Udviklingsplatformen præsenterer Lene Struck-Madsen som ny leder af publikumsprojektet APPLAUS fra den 1. juli 2018. Hun kommer fra stillingen som kommunikationschef på BaggårdTeatret i Svendborg. Om sit nye job udtaler hun:

”Jeg glæder mig utroligt meget til at påtage mig opgaven som projektleder for APPLAUS, hvor min fornemste opgave bliver at ruske kærligt i den danske scenekunstbranche og inspirere til nye spændende publikumsudviklende initiativer, der kan skabe mærkbare forandringer til gavn for både teatre og publikum”.

Egil Bjørnson, som er daglig leder af Udviklingsplatformen, mener, at den danske scenekunstbranche med APPLAUS får en unik mulighed for at stille skarpt på publikum. Målet er, at dansk scenekunst skal nå bredere ud til flere mennesker. Bjørnson ser frem til, at Struck-Madsen skal være den nye leder og udtaler:

”Det er helt essentielt, at lederen af projektet kan skabe gode relationer og have troværdighed i branchen. Det er jeg overbevidst om, at Lene Struck-Madsen har og kan. Jeg håber, scenekunstbranchen er lige begejstret som mig og vil tage imod hende med åbne arme.”

Previous articleLykkeridder åbner næste sæson på Folketeatret
Next articleDansekapellet præsenterer tre forestillinger under CPH STAGE