Linde og Breinholt i ny forestilling på Aveny-T

En slags forestilling © Oscar Meyer

Sofie Linde og Anders Breinholt er klar med showet Linde & Breinholt – En slags forestilling til næste år. Forestillingen bringer dem ud på de skrå brædder for første gang, og har premiere den 9. januar 2020 på Aveny-T på Frederiksberg.

De populære tv-værter Anders Breinholt og Sofie Linde, der blandt venner kendes som ’Flammen og Frikadellen’, har slået det røde hår og madkassefiguren sammen for at skabe showet Linde & Breinholt – En slags forestilling. Begge er kendt af millioner af danskere fra radio og tv, men endnu ikke fra teaterscenen. Showet er stadig under udvikling, men de to hovedpersoner lover, at man godt kan glæde sig.

Linde og Breinholt har i sinde at bringe humoren tilbage på Aveny Teatret, som tilbage i 1960’erne var størst indenfor morskabsteater med komikerduoen Dirch Passer og Kjeld Petersen.

”Jeg glæder mig så meget til at opleve Sofie og Anders live på Aveny-T – jeg er kæmpe fan af dem. Med En slags forestilling viser vi et kæmpe publikum – også de unge – nye sider af, hvad teater også er,” siger teaterchef Jon Stephensen.

Det er indtil videre planen, at Linde & Breinholt – En slags forestilling spiller frem til marts 2020 på Aveny-T.

Billetter kan købes via billetten.dk fra torsdag den 28. februar 2019 kl. 10.00. Mere info om forestillingen findes her.

Previous articleBowie-musical på Aarhus Teater åbner Aarhus Festuge 2019
Next articleFRIHED.SEX.LÆNGSEL sætter spørgsmålstegn ved danskernes lykke