Livstidsgæsterne. Foto: Betty Nansens Teatret.

Den 25. september 2020 er der premiere på dramatiker Line Knutzons komedie om mennesketsmange personligheder – og de mange indre ‘borgerkrige’, vi dagligt fører med os selv: Livstidsgæsterne. Du kan opleve den på Betty Nansen Teatret på Frederiksberg.

Om LIVSTIDSGÆSTERNE 

I LIVSTIDSGÆSTERNE optræder seks personligheder i én og samme person. Det giver hver dag anledning til mange diskussioner, skænderier og splittelser mellem dem:

Bør jeg spise den flødebolle? Hvorfor købte jeg ikke den andelslejlighed i 2003? Er jeg ved at skifte partifarve? Det er ikke nødvendigvis nemt at blive enig med sig selv om.

Hver dag skal vi være os selv i mange forskellige situationer. Derfor har vi også mange versioner af os selv. Der kan samtidig være personlighedstræk, der udvikler sig, nogle fortrænges og andre er blevet glemt:

“Nogle dage er man jo kun fem år. I månedsvis kan man være to år. Og så kan man et kort øjeblik være 60 år og ti minutter senere være et fornuftigt 40-årigt menneske, der skal have fornyet sit pas hos borgerservice…”, udfolder Line Knutzon, der står bag.

Som instruktør af LIVSTIDSGÆSTERNE og kunstnerisk leder på Betty Nansen Elisa Kragerup formulerer det:

“Alle dem, der er Line Knutzon har endelig! skrevet en ny forestilling. Jeg har ventet længe på Lines næste store stykke og er rigtig glad for, at det er os, der kan præsentere det”

Scenen er sat med inspiration fra surrealismen og er med til at fortælle historien om, hvor absurd det er at være menneske.

Del af noget større 

Forestillingen har været to år undervejs og er skabt som en del af en samlet proces kaldet BETTY UDVIKLER i samarbejde med Bikubefonden, hvor der udvikles forestillinger på tværs af kunstarterne over længere stræk med workshopsforløb og kollektive tanker. Forestillingen er støttet af Wilhelm Hansen Fondens husdramatikerordning.

Oplev forestillingen fra den 25. september 2020 til og med den 24. oktober 2020 på Betty Nansen Teatret på Frederiksberg.

Læs mere om forestillingen her.

Tidligere artikelHorsens Teaterfestival: En historie om en ufattelig modig kvinde
Næste artikelBellevue Teatret: Vigga Bro giver glemte kvinder stemme