© Pressefoto / Have Kommunikation

The Sound of Music får premiere på torsdag den 20. juni 2019 på Opera Hedeland, og vi udlodder nu fire billetter til premieredagen.

The Sound of Music er en udødelig klassiker, der fortæller den virkelige historie om, hvordan Maria Rainer forlader sit kloster for at blive guvernante for Kaptajn von Trapps syv børn. Snart vinder hun børnenes tillid og gradvist faderens hjerte.

Forestillingen er indbegrebet af livsglæde og stærke familie­følelser og er også den spændende og dramatiske historie om den kompromisløse von Trapp, der nægter at tilpasse sig nazismen og i stedet vælger at flygte fra landet sammen med sin familie, da tyskerne marcherer ind i Østrig.

I opsætningen på Opera Hedeland kan man opleve talenterne Isabel Schwartzbach og Morten Hemmingsen i hovedrollerne som Maria og Kaptajn von Trapp, mens Tommy Kenter spiller husvennen Max Detweiler.

Vind 4 billetter

Vi udlodder 4 billetter til premieren på torsdag den 20. juni. For at deltage skal du gå ind på vores Facebook-side lige her og fortælle os, hvilken sang fra The Sound of Music, du husker aller bedst.

Vinderen afsløres både her og på Facebook.

Der kan læses mere om forestillingen og købes billetter her.

Tidligere artikelHøjdepunkter på Odenses mindre teatre i sæson 19/20
Næste artikelIndre By fyldes også af børneteater i sæson 19/20