Magisk dukketeater om den magiske kærlighed

FOTO © Søren Meisner

Lørdag d. 10. november præsenterer Teatret Fair Play forestillingen FLYV, der er lavet af det rejsende Teater Patrasket.

Forestillingen er et poetisk dukketeaterdrama med de to gamle dukkeførere Arthur og Marta som forestillingens fortællere og omdrejningspunkt. Med en magisk, roterende pavillon, spiller de historien om den stakkels forældreløse dreng Max, der går med længslen efter at flyve. Helt ensom i verden må Max gå grueligt meget igennem, ydmyget på børnehjemmet og udnyttet i cirkus.
Lige indtil han møder girafpigen Lily og den store kærlighed, der måske giver ham vinger?

FLYV sender publikum på en oplevelsesrejse ind i et poetisk gøgler- og dukketeater-univers med skæve figurer, store følelser og magiske billeder. Det er en anderledes fortalt historie om mobning og undertrykkelse, og om – til sidst – at turde vove springet til friheden og kærligheden. Forestillingen er beregnet for alle børn fra 5 år og op.

Teater Patrasket turnerer over hele Danmark og en hel del i udlandet. Teatret har eksisteret siden 1985 som et helt igennem skuespillerstyret teater, hvor skuespillernes baggrund mest er arbejdet med fysisk teater og mime efter Jacques le Coqs principper på Comedia School i København.

Læs mere om forestillingen og køb billetter her. 

Previous articleErfarne kvinder i teater om kærlighed i livets efterår
Next articleBetty Nansen opfører FÆRDIG MED EDDY