Mariehønen Evigglad inviterer til børnefest for sanserne

MARIEHØNEN EVIGGLAD
FOTO: MARIEHØNEN EVIGGLAD, © TEATRET FAIR PLAY & TEATRET ST. TV.

Alle kender Marie. Hun er glad. Evigglad. Bare ikke, når det regner! Ingen har ly til Marie, som får våde, kolde tæer. Undtagen Søren selvfølgelig. Men han er så slimet og sneglesnasket…

Vær med, når Mariehønen Evigglad åbner dørerne op til Halfdan Rasmussens velkendte børnesangsunivers på Teatret Fair Play i Holbæk fra den fra den 7.- 10. oktober.

Mariehønen Evigglad er en fest for sanserne med skønne dukker i en detaljerig scenografi og et nykomponeret musikalsk lydbillede. Publikum sidder i skovbrynet helt integreret i forestillingens univers hvor de sammen med pigen i skoven oplever den velkendte historie om hvordan Marie blev til Madam Snegl.

Halfdan Rasmussens digt om Mariehønen Evigglad er et fantastisk oplæg, som alle børn kender. Betina Grove, som også står på scenen, har i sin dramatisering udvidet historien så den i øjenhøjde med de små publikummer sætter fokus på det der svære noget med venskab.

Om teatrene
Mariehønen Evigglad
er den første samproduktion mellem Teatret Fair Play og Teatret st. tv.

Teatret Fair Play er Holbæks hyggelige og intime teater for børn, unge og voksne. Teatret Fair Play præsenterer teater, der betyder noget – forestillinger, der giver både børn og voksne en oplevelse, de ikke får andre steder.

Teatret st. tv er et turnerende teater, der skaber nærværende nyskrevet dansk dramatik til børn, unge og voksne. Teatret undersøger almene problematikker og sætter disse på spidsen for at indfange pointen.

Begge teatre ønsker, at publikum opnår en kunstnerisk sansemættet oplevelse, der skaber stof til eftertanke.

MARIEHØNEN EVIGGLAD spiller for alle fra 2 år og op. Læs mere og køb billetter her

Previous articleAveny-T åbner ny scene for vækstlaget
Next articlePerformance med distance: Total international (lokal)