Martin Brygmann får stor rolle i ‘Terkel i knibe’-musical

Martin Brygmann
FOTO Martin Brygmann som Arne Nougatgren ©Jan Winther

For en lille måned siden blev det offentliggjort, at ’Terkel i knibe’ bliver opsat som musical. I dag er den første rolle til musicalen blev offentliggjort. Martin Brygmann vil spille rollen som hippien og musiklæreren Arne Nougatgren. Brygmann udtaler her:

”Hvis jeg stræller alle 90’er ironiens mange blade af, og finder ind til ægthedens artiskokhjerte, så er dette her en drømmerolle for mig. True!”

Brygmann er en mand med mange talenter og kan både skrive komiker, sanger, komponist, skuespiller og musicalperformer på sit CV. Han har tidligere været en del af Lex og Klatten samt af Det Brune Punktum og har lavet hits til både film, tv og et utal af danske kunstnere. I de senere år har Brygmann optrådt i flere musicalroller, herunder ’Shrek the Musical’ og ’Hairspray’.

TERKEL – THE MOTHERFÅRKING MUSICAL bliver spækket med vanvittige og grænseoverskridende replikker, og scenen bliver fyldt med komikere, dansere og sangere. Der vil både være sange fra filmen samt helt nye sange skrevet af musicalens manuskriptforfatter, Clemens.

Hvem der skal spille rollerne som Terkel, Jason, Fede Dorit, Stewart Stardust og de andre sjove og skæve karakterer bliver offentliggjort løbende. Læs mere på terkelthemusical.dk.

Få en forsmag på Brygmann som Arne Nougatgren nedenfor.

Previous articleFærøsk succesforestilling kommer til Betty Nansen
Next articleDet kan du opleve på Husets Teater under CPH STAGE