Mean Girls-musical har ramt Broadway

Mean Girls, musical, Broadway, Tina Fey, Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Cady Heron, Regina George
FOTO: Filmen 'Mean Girls' (2004) ©Scanpix

Musical-opsætningen af Mean Girls har i dag premiere på Broadway. Det skriver Broadway.com.

Musicalen er baseret på Tina Feys film Mean Girls fra 2004 med bl.a. Lindsay Lohan, Rachel McAdams og Amanda Seyfried på rollelisten. Filmen blev i starten betragtet som en typisk teenager-komedie, men er senere gået hen og fået kultstatus med dens ikoniske replikker såsom “So Fetch”, “You can’t sit with us” og “On Wednesday we wear pink”.

Handlingen centrerer sig om teenageren Cady Heron, der er vokset op i Afrika, men som nu er flyttet tilbage til Illinois, hvor hun skal starte i High School. Ved et tilfælde bliver Cady en del af skolens ledende pigeklike, The Plastics, ledt an af Regina George. Selvom Cady hemmeligt ønsker at sætte en stopper for kliken, bliver den stigende popularitet pludselig interessant.

Mean Girls er instrueret af Casey Nicholaw, og i rollen som Cady Heron ses Erika Henningsen, der får selskab af Taylor Louderman som Regina George, Ashley Park som Gretchen Wieners og Barrett Wilbert Weed som Karen Smith.

Mean Girls har sin officielle åbningsforestilling den 8. april på August Wilson Theatre, men kan allerede opleves fra i dag. Læs mere og find billetter her.

Previous articleMusicalen SEEBACH forlænger spilleperiode i København
Next articleNyt samarbejde sætter fokus på unge og stress