MISSILET: Et koldkrigsdrama om en uheldig ulykke

FOTO: Odsherred Teater ©

Odsherred Teater kan man fra den 30. marts opleve MISSILET – ET KOLDKRIGSDRAMA. 

I år er det 40 år siden at et Harpoonmissil, ved et uheld, blev affyret fra Fregatten Peder Skram ud for Sj. Oddes kyst og efter 34 km´s flyvning i lav højde, eksploderede i et sommerhusområde ved Lumsås.
MISSILET er Odsherred Teaters første store satsning i det nye teater. Alle sejl bliver sat til, når de fortæller historien om den folkedomstol, der var med til at dømme en uskyldig mand for uheldet og om en ung fredsaktivist, der forsøgte at råbe dem op.

Kom og vær med, når Odsherred Teater markerer året for en af de mere specielle begivenheder i Odsherreds historie og fejrer deres nye, flotte teatersal. På scenen har de hele fem skuespillere samt en række lokale kræfter, der optræder som kor og statister.

I MISSILET kan du på scenen opleve Henrik Jandorf, Allan Helge Jensen, Sofie Alhøj, Henrik Ipsen, Mei Oulund og en masse lokale kræfter. Forestillingen er instrueret af Frede Gulbrandsen. Scenograf er Eilev Skinnarmo og dramatiker er Mei Oulund.

Forestillingen kan opleves fra den 30. marts til 16. april 2022 og spiller igen i august og september.

Før forestillingen onsdag til fredag, kan du nyde en missilmiddag i Teatercafeen. Middagen købes sammen med billetterne.

Læs mere om forestillingen og køb billetter her.

Talk om MISSILsagen

MISSILET
FOTO: Odsherred Teater ©

Som en forsmag på forestillingen MISSILET, kan du komme med bag om, når Odsherred Teater varmer op til forestillingen og inviterer til MISSILtalk fredag den 4. marts kl. 19.30.

Her får de besøg af fire mennesker, der ved en masse om den vilde missilsag.
Du vil møde første betjent på nedslagsstedet, journalisten, der modtog en Cavlingpris for sin afdækning af sagen, museumsinspektøren, der ved alt om historien, skibet og våbene bag MISSILsagen og dramatikeren, der har skrevet forestillingen MISSILET.

Undervejs bliver der smagsprøver på forestillingen og andre små overraskelser. Mød bl.a. Jørgen Helmig, Gunner Nielsen, Thomas Lund Johansen og Mei Oulund.

Læs mere om talken og køb billetter her. Der er begrænsede pladser.

Previous articleILT og FETCH! er to forestillinger om menneskelig eksistens
Next articleAarhus Teater præsenterer LEONORA CHRISTINA – SANDHEDENS DRONNING