Oplev moderne dans i verdensklasse med havn og bølgeskvulp som kulisse

Copenhagen Summer Dance
Copenhagen Summer Dance, Dansk Danseteater på Ofelia Plads. Foto: Søren Meisner.

Denne weekend den 9.-11. august 2019 byder Dansk Danseteater på moderne dans i verdensklasse med Copenhagen Summer Dance

Copenhagen Summer Dance er en tilbagevendende og populær open air københavnerbegivenhed, som igen i år foregår på Ofelia Plads med havnen, bølgeskvulp og kajakroere som kulisse. Copenhagen Summer Dance består af et sammensat program, der i år byder på blandt andet en duet Daybreak med den danske ballerina og solodanserinde ved Den Kgl. Ballet Ida Prætorius og balletdanser ved San Francisco Ballet Ulrik Birkkjær koreograferet af Pontus Lidberg. Derudover vil man kunne opleve et helt nyt værk af Pontus Lidberg med Dansk Danseteaters dansere. Og endeligt byder programmet på flere spændende gæsteoptrædener og værker skabt af blandt andet den græske koreograf Ioannis Mandafounis, den israelske koreograf Roy Assaf og italienske koreograf Pietro Marullo. Sidstnævnte bliver opført efter aftenens forestilling i samarbejde med Dansehallerne.

Årets program består af en række forskellige værker bl.a. Wreck, Daybreak, Make Sure You Have Exhausted All That Is Communicated Through Stillness And Silence, River, Seeing the Possitions og The Hill.

Udover Ida Prætorius, Ulrik Birkkjær og Dansk Danseteaters 12 dansere vil værkerne danses og performes af Ioannis Mandafounis og Roy Assaf Company. 

Værkerne performes til musik af Brice Catherin, Samuel Barber, The Israeli Army Band, Nils Frahm.

Pladsreservation og gratispladser

Der er i alt 1200 tilskuerpladser på Ofelia Plads, hvoraf 1044 kan reserveres – derudover er der til hver forestilling 156 gratis stolepladser, som ikke kan reserveres, men som gives væk efter først til mølle princippet. Der kan forekomme kø, så publikum opfordres til at komme i god tid.

Find mere info og reserver din billet her.

Previous articleStorslået Carmen under åben himmel
Next articleKom til gratis teater for alle aldre på gader og stræder over hele landet