Mødre vender tilbage til Folketeatret

Mødre
Mødre © Pressefoto/Folketeatret

For godt et år siden kunne man første gang stifte bekendskab med de fire kvinder i mødregruppen, da Mødre med stor succes spillede på Folketeatret. Nu er forestillingen tilbage samme sted og kan opleves fra den 4. maj 2019.

Mødre er et comedyshow, der berører hvert et aspekt i livet efter at være blevet mor. Den tager fat i de mange facetter og spørgsmål, der uundgåeligt følger med forældreskabet. Det er både de store følelser og glæder, men i høj grad også morgenkvalme og ulvetime, søvnmangel og konkurrence om at være den bedste forældre.

Historien handler om fire kvinder, der mødes i en mødregruppe i deres livs første arrangerede venskab. Fortællingen sætter fokus på problemerne, sejrene, overraskelserne samt de store indsigter og små opdagelser ved det at være mor.

De fire kvinder spilles af skuespillerinderne Szhirley, Mathilde Norholt, Lykke Sand Michelsen og Laura Christensen, som har erstattet Julie R. Ølgaard på rollelisten i forhold til sidste år.

Mødre er forfattet af Christina Sederqvist, kendt fra satire-serien Winnie og Karina, forfatter Julia Lahme, blogger Mette Marie Lei Lange og dramatiker Anna Bro. Christine Exner instruerer endnu en gang forestillingen.

Mødre spiller både formiddage og aftener i perioden 4. maj – 7. juni 2019. Dermed er det muligt både at tage baby og klapvogn med om formiddagen eller tage venner, veninder og en drink i hånden om aftenen. Billetter til forestillingen kan findes her.

Previous articleTag på en rejse ind i Kirsten Walthers liv
Next articleSkuespiller Charlotte Munch gæster KulturHave på dk4