MOON en opdagelse i menneskets skyggesider

Foto: Asterions Hus

Asterions Hus åbner op for ny forestilling MOON, der har premiere på Teaterøen den 16. november kl. 20

Ny forestilling af Asterions Hus med premiere på Teaterøen

Med den nye forestilling MOON hyler Teater Asterions Hus mod fuldmånen og går på opdagelse i menneskets skyggesider. Hvad gemmer sig på bagsiden af månen, i mørket og de natsorte afkroge af sindet?

MOON går danser og skuespiller Tilde Knudsen og komponist og musiker Klaus Risager på scenen sammen i en månesyg kabaret om længsel, begær og foranderlighed til nykomponeret musik.

Forestillingen har premiere på Teaterøen den 16. november kl. 20 og kan ses frem til 21. november. Efterfølgende skal forestillingen på turné og spille på Teater Møn.

Moon i undervisningssammenhæng

MOON er skabt for unge og voksne, og forestillingen er velegnet i undervisningssammenhæng i udskolingen, ungdomsuddannelserne og på høj- og aftenskoler.

MOON indgår kunstneriske bearbejdning af månen og emner som månerejser og teknologibegejstring, tro- og overtro, astrologi, sindslidelser og begær. Forestillingen er velfungerende som et kreativt indspark i fag som musik, dansk, historie, filosofi, religion, psykologi samt de naturvidenskabelige fag, og er velegnet til at indgå i bla. forløb om romantikken og romantismen, symbolisme, Den Kolde Krig, videnskabens udvikling og galskabens historie.

Fakta

Medvirkende: Tilde Knudsen, Klaus Risager
Instruktør: Peter Kirk
Komponist: Klaus Risager

Forestillingen er blevet til med støtte fra Statens Kunstfond, Knud Højgaards Fond, Augustinus Fonden og Københavns Kommunes Scenekunstudvalg

Læs mere og køb billet her

Previous articleHolstebro Dansekompagni og Vejle Musikteater præsenterer The Danish Girl
Next articleDen storslåede udendørsforestilling HOBBITTEN kommer til Moesgaard i Aarhus