Oplev bl.a. Silke Biranell og Morten Hemmingsen fra “Den evige ild” til Gallamorgensang på Bellevue Teatret. Foto: Emilia Therese.

Bellevue Teatrets store musical Den Evige Ild nåede kun at spille seks gange i 2020, før teaterprojektørerne slukkede og teatret lukkede ned sammen med resten af Danmark tilbage i marts.

Nu tager seks skuespillere og sangere fra Den Evige Ild-castet revanche med Gallamorgensanglørdag den 8. august kl. 10-11Bellevue Teatret.

Genhør med sange og sangere fra Den Evige Ild

Til morgensang vil man kunne opleve et genhør med nogle af sangene fra Den Evige Ild. Sangene fremføres af Pernille Petersson, Silke Biranell og Camille Cathrine Rommedahl, der spillede og sang de tre stærke, kvindelige hovedroller i musicalen. Til gallamorgensang møder kvinderne ensemblets ondeste og ædleste på herresiden nemlig Karsten Jansfort og Morten Hemmingsen, der er kendt fra bl.a. Cirkusrevyen og Badehotellet på TV2. De vil blive akkompagneret af Christian Berg, som også indstuderede sangene til Den Evige Ild.

Syng-med-morgen

Gallamorgensang er en syng-med-morgen. Som publikum vil man få udleveret et syng-med-hæfte, så man kan synge med på morgenens sange. Teaterdirektør Pia Jette Hansen vil i selskab med de medvirkende binde morgenen sammen, og undervejs vil der være mulighed for at stille spørgsmål til holdet på scenen.

Da både medvirkende og publikum skal synge vil Bellevue Teatret sørge for, at der er to meters afstand imellem alle. Derfor er der også kun 80 pladser til salg i hele salen.

Gallamorgensang er på lørdag den 8. august kl. 10Bellevue Teatret.

Læs mere og køb billet her.

 

Tidligere artikelTag med Tivoli-Garden på en eventyrlig rejse i nyt familieshow
Næste artikelGratis sommersjov på Randers Teater