Morten Münsters bestseller vækkes til live på Nørrebro Teater

Morten Münster Jytte fra marketing er desværre gået for i dag
FOTO: JYTTE FRA MARKETING ER DESVÆRRE GÅET FOR I DAG. © Büro Jantzen.

Morten Münster har taget Danmark med storm med sin bog om Jytte og adfærdsdesign. Nu bliver bogen til et helt nyt og poetisk komedieshow på Nørrebro Teater!

JYTTE FRA MARKETING ER DESVÆRRE GÅET FOR I DAG er et komedieshow om alle de udfordringer, der opstår, når det uperfekte menneske forventes at have den perfekte adfærd. Vi spiser kage, selvom vi er på slankekur. Vi står i kø til Black Friday, men betaler med glæde vores ubrugte fitnessabonnement. Vi er forandringsparate til fællesmøder, workshops og strategidage, men glemmer alt om missioner og visioner, så snart det er hverdag igen.

Hvorfor er det så svært for os at følge gode argumenter, planer og sund fornuft? Hvorfor falder vi i gang på gang? Og hvad skal der til for at skabe forandring i den virkelige verden? Få måske svarene på Nørrebro Teater!

Publikum kan forvente genrer som komedie, satire og musical bearbejdet og iscenesat af Anastasia Holst Nørlund i Julian Toldam Juhlins scenografi og kostumer, koreografi af Christel Stjernebjerg og nyskrevet popmusik af Markus Artved. På scenen står Karoline Brygmann, Gustav Dyekjær Giese, Magnus Haugaard, Troels Lyby, Lila Nobel og Nørrebro Teaters folkekor.

JYTTE FRA MARKETING ER DESVÆRRE GÅET FOR I DAG har premiere d. 18. februar og spiller frem til og med d. 31. marts. Du kan købe din billet her.

Previous articleRiddersalen åbner den nye Kunstnerkabareten med den moderne kabaret JOLLY WELTSCHMERZ!
Next article350 gymnasieelever dyster i kunsten at anmelde teater