Motor Mille rejser til verdens ende på Nørrebro Teater

Til Verdens Ende © Büro Jantzen/Nørrebro Teater

De fleste børn, forældre og barnlige sjæle kender Motor Mille – eller Mille Gori som hun hedder i virkeligheden – fra bl.a. DR Ramasjang og Cirkus Summarum. Fra den 27. april kan hun findes på Nørrebro Teater i forestillingen Til Verdens Ende.

Til Verdens Ende er en forestilling for hele familien fra 5 år. Ud over Mille Gori medvirker skuespiller Emil Blak Olsen, som Emil, samt DJ, producer og komponist Turkman Souljah som Lawand. Sidstnævnte har også skabt musik til forestillingen.

En rejse mod venskab og evnen til at sige undskyld

Mille og Emil er allerbedste venner. Men selv de bedste venner kan blive uvenner, og en dag bliver Mille så stiktosset, at hun beder Emil om at skride helt til verdens ende. Hun er da ligeglad!

Emil går sin vej, men der går ikke længe, inden Mille savner ham. Hun må ud for at finde sin bedste ven. Med sig på rejsen har hun Lawand, som kun taler med musik og lyde, og så er det altså svært at finde verdens ende!

Heldigvis møder Mille en masse, der gerne vil hjælpe: Verdens mærkeligste GPS, en stolt peberboss, en yogaglad krage, Lars Tyndskid og en flagermus med noget så sjældent som lavdeskræk. Til sidst ender Mille helt oppe i den syvende himmel, hvor der altid er fest. Men er Emil dér? Og finder Mille nogensinde frem til verdens ende?

Milles rejse til verdens ende kan opleves i perioden 27. april – 5. maj på Nørrebro Teater. Billetter til forestillingen kan købes her.

Previous articleTeatret Møllen modtager millionstøtte til genforeningsprojekt
Next articleJens Albinus i enmands-forestilling om Auschwitz