FOTO: Bilisten @ pressebillede

Det er Frank Thiel, der står på scenen, når Mungo Park Kolding besøger Team Teatret i Herning med sin nye forestilling Bilisten. Det er en monolog, som handler om os alle sammen og hvad der sker, når vi sætter os bag rattet i bilen. For så er vi på vej. Men hvad stiller man op, når alle de andre ikke følger færdselsreglerne?

Om baggrunden for Bilisten skriver Mungo Park Kolding: “Vi lever i en tid, hvor vi er på vej hele tiden. Vi bevæger os som aldrig før. Vi skal udvikle os uafbrudt. Personlig udvikling, faglig udvikling, samfundets udvikling. Vi er i flow, vi er i proces, vi vækster, vokser, flytter os. Tiden er ikke for de stillestående.”

Forestillingen Bilisten tager vejen forbi pendlerliv, trængsel, frihed, trafikregler, opråb til de andre bilister… og alt dét, der gør os til de mennesker, vi bliver til i bilen.

Frank Thiel står solo på scenen, som manden der sætter sig bag rattet og kan køre hvorhen han vil. I bilen ved han, hvem han er. Han er en, der er på vej. En der prøver at komme frem. Komme frem til meningen med det hele.

Om han finder meningen med det hele, kan du finde ud af d. 23. og 24. januar, hvor Bilisten kan opleves på Team Teatrets scene i Herning. Billetter til disse forestillinger kan du købe her. Vil du opleve forestillingen hos Mungo Park Kolding og Mungo Park i Allerød kan du stadig købe billetter her.

Tidligere artikelOplev Mowgli, Baloo og Bagheera i Aalborg Kongress og Kultur Center
Næste artikelKejseren i helt nye klæder på Teater V