Mungo Park Kolding’s absurde Europa komedie på gæstevist

Hva så Europa
Mungo Park Koldings "Hva så Europa" gæster Svalegangen i Aarhus, men kan opleves flere steder i landet. Foto: Mungo Park.

Mungo Park Koldings politiske familiekomedie om et Europa i laser er sendt på turné i Danmark, og lander på Teatret Svalegangen i Aarhus den 22. januar.

I forestillingen HVA SÅ EUROPA er en mytisk familie taget i sommerhus for at fejre Europas fødselsdag. Europa er familiens overhoved, men hun er ikke som hun plejer. Hukommelsen er begyndt at svigte, og måske er de første tegn på demens ved at vise sig.

Et Europa under pres

I Vivian Nielsens mytiske, absurde og komiske tekst er de medvirkende både verdensdele, fabeldyr og familiemedlemmer på én gang. Forestillingen fokuser på den aktuelle internationale problematik: Lande, der bryder med fundamentale retsprincipper. En befolkning, der vender sig mod ekstremer for at blive hørt og få svar. Den manglende evne til at håndtere en fælles udfordring med flygtninge. Og selvfølgelig Brexit- alt sammen er i spil, når Mungo Parks Koldings ensemble spiller sig ud.

Mette Gregersen, Morten Kjær, Frank Thiel og Maja Juhlin står på scenen i den absurde familiekomedie om EU’s deroute, pakket ind i en kaotisk sommerhustur.

HVA SÅ EUROPA gæster Teatret Svalegangen den 22.-25. januar.

Læs mere om forestillingen og bestille billetter her

 

Previous articleRock med på Elvis’ udødelige hits i vinterkabareten Viva Las Vegas
Next articleBevæg dansefødderne til Michael Jackson-show i Holstebro