Mungo Park
Sebastian Henry Aagaard-Williams. Foto: Mungo Park

Skuespiller Sebastian Aagaard-Williams bliver nyt medlem af Mungo Parks faste ensemble fra juni måned 2021.

Han kommer direkte til teatret i Allerød fra fire år som medlem af ensemblet på Aalborg Teater, hvor han bl.a. har medvirket i alt fra Forbrydelse og straf til Pinocchio. Han har været på Aalborg Teater, siden han dimitterede fra Den Danske Scenekunstskole i København i 2017. Derudover han desuden medvirket i flere Netflix-serier som f.eks. The Rain.

Et teater med noget på hjerte

Sebastian Aagard-Williams ser frem til at blive en del af ensemblet på Mungo Park.

“Jeg er sindssygt glad og beæret over at få lov til at spille på Mungo! Jeg har selv set rigtig meget på Mungo, før jeg flyttede til Aalborg, og jeg har altid drømt om at få chancen for at spille der! Jeg synes Mungo er et teater, som har noget på hjerte, og som hele tiden søger at udvikle og forny sig. Og så elsker jeg virkelig stemningen i huset, og det liv der også altid er i foyeren før og efter forestillingerne, som jeg glæder mig til at blive en fast del af. Jeg glæder mig til at møde alle de mennesker, der er med til at gøre Mungo så unik, og så er jeg spændt på at lære Allerød endnu bedre at kende. Jeg er selv fra Farum, så jeg kender allerede en smule til området,” siger det nye medlem af ensemblet.

Sans for det fysiske og musikalske teater

Mungo Parks direktør Anna Malzer er også begejstret for det nye samarbejde.

“Sebastian har gang på gang brilleret på Aalborg Teaters store scene de sidste fire år. Derfor er det en stor gave for os at kunne få Sebastian med på holdet her i Allerød – for han er tydeligvis en stærk og alsidig skuespiller med særlig sans for det fysiske teater og det musikalske. Vi har talt en del om, at han glæder sig sådan til at prøve kræfter med det nyskrevne materiale, vi jo arbejder med her. En helt anden kunstnerisk proces end de store klassikere og familieforestillingerne på den store scene på Aalborg Teater. Derfor bliver det med lige dele solid erfaring og nysgerrighed, at Sebastian træder ind i Mungo-ensemblet – og det tror jeg bliver spændende for både os og ham. Jeg byder Sebastian stort velkommen på fodboldholdet, i bandet – eller hvad man kan fristes til at kalde ensemblet,” siger Anna Malzer.

Læs mere om Mungo Park her.